cnm bak ben haksızlık yapmadım bana inanmıyorsan sitemden dergi bölümüne bak orda katılanlar var ve ayrıcaaaa ben o yazıyı 2-3 ay önce yazdımmm.o dergiye girmek için kaç kişi yorum yazdı seni mi kabul ediimmm???sen psp asp bilmiyosun bi kere.paintten yapıyon resimleri.hazır hazır resimleri koyuyorsun hep foruma.hııı bir daha benimle konuşma gıcıkk!!!çok sinir ettin beniiii.tmmm mı bide gerçekten hiç kimse senin yaptığın resimleri beğenmiyor.ama sen üzülme die ayy çok güzel diyolar.seni dergime alıpta kendimi rezzil edememmmm...sen kendini bir şey mi sanıyordunnnn..ayy gıcığın sayemle 1 yorumu daha oldu..siten iğrenç hep hazır şeyler var.beni ilaydaya söylee istersen o benim arkimm beni forumdan atmaz!!hahaha akşam artık yemek yemezsin laflarımı yedin yhaa...........daha çok lafım var ama kendimi tutuyommmm.salak kendini bişe sandııı...ewtt bak sen salak bişesinn:P
bunu berfin yazmış gitmemin nedeni bu
Ben aytecna olarak yorum yazmıştım yazmamışım ve unutmuşum panittende harika şeyler yapılır ilayda (yugiandyami) benim arkadaşım seninde olsun bana salak diyemezssin ben seni rezil etmek istemiyorum yemek yerim ben asıl sen yiyemmezsin herekes böle kötü yorum yazarsa aklımı kaçırıcam ve ben seni forumdan atmasını istemem bana daha neler dehe ben dogruyu söylerim eminim başka yazıya yazdım belki ya unuttum bilmiyorum senin bana böyle demen gerekmez biraz kibar davranmayı bilmezmisin sen yazmamıştın canım diyemzemisin
Ben yanlışlıkla derim bunu okursan sakın yorum yazma artık laflarına karnım toksitemi yeniliycektim forumdanda ayrılacagım zaten beni aşaladıgınızın farkındayım bu yaptıgını unutmayacagım anladımki beni sevemlerim sevmeyenlerimden çokmuş bu yazını bütün foruma yayınlayacagım
bunuda blogcuda ben yazdım perielrinsihirliblogu'da